Camping de Holterberg

Vakantie op de grens van Salland en Twente

Adres
Reebokkenweg 8, Holten

Camping de Holterberg

Rust, ontspanning, gezelligheid: op camping De Holterberg voelt iedereen zich welkom en thuis. Alles kan, niets moet.

Gelegen aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug kan je hier van de prachtige natuur genieten tijdens een heerlijke vakantie in Twente. Camping de Holterberg is een prachtige camping met overdekt speeltuin, speelbos, verwarmd zwembad, recreatieteam en een dierenparkje. Zo is er genoeg te beleven voor de kinderen. Winkels en diverse horeca zijn te vinden in het nabijgelegen dorpje Holten. De camping is gelegen op de grens van Salland en Twente en tegen de zuidhelling van de Holterberg. De Holterberg biedt ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers.

Kamperen in Holten

Kamperen op De Holterberg is voor iedereen geschikt. De 90 kampeerplaatsen zijn namelijk verdeeld over verschillende veldjes en zijn ongeveer 100m2 groot. Daarnaast kan je je voorkeur uitspreken of je liever een zonnige kampeerplaats wilt of met meer schaduw. Op vakantie met kinderen? Kies dan een kampeerplaats vlakbij een speeltuin. Toe aan meer rust, dan zijn er ook plaatsen met veel privacy, zodat je optimaal kunt genieten van een ontspannen vakantie. Ook mensen die aan het toeren zijn met motors zijn hier van harte welkom.

Trekkershut in Twente

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een prachtig & divers natuurpark vlakbij Camping de Holterberg. Tevens ligt deze camping in Twente vlakbij het Pieterpad en het Marskramerpad. Dus ben je onderweg en zoek je een leuk vakantiehuisje voor 1 of 2 nachten? Verblijf dan in een knusse Trekkershut of Trekkershut de Luxe op Camping de Holterberg, waarin je comfortabel kunt overnachten. Zin om langer vakantie te vieren in deze prachtige omgeving? Huur dan een 6-persoons stacaravan met 2 slaapkamers, badkamer, keuken en terras! Ideaal voor jonge gezinnen.

Zoek & Boek

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.