Vakantiepark Hellendoorn

Met gratis draadloos internet in de bungalows

Adres
Sanatoriumlaan 6, Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

In het gezellige Vakantiepark Hellendoorn is het goed vakantie vieren. Wandel of fiets vanuit het park zo het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, het Reggedal of natuurgebied het Wierdense Veld in en ontdek de mooiste plekjes in Twente.

Het park beschikt over comfortabele bungalows. Faciliteiten zoals het overdekte zwembad, midgetgolf, de speelvijvers met strand en avontuurlijke speeltoestellen en fietsverhuur maken het verblijf compleet.

Bungalow huren in Twente

Vakantiepark Hellendoorn beschikt over meerdere bungalowtypen: 6 -persoons type DL1, DL2 en de mindervaliden bungalow. Ook is er een Comfort 4 persoons bungalow met 2 badkamers. De bungalows zijn sfeervol ingericht, bieden veel privacy en beschikken over gratis WIFI, een ruime tuin met terras, en een eigen parkeerplaats. Ze zijn ook prachtig gelegen, want de bungalows bieden uitzicht op de speelvijver of de bosrand.

Heerlijk dineren in het restaurant op het park genaamd Tante Stoof

Tante Stoof staat voor gezelligheid en goed eten. In een huiselijke warme sfeer ziet u de chef-kok aan het werk achter de grill. Op het terras, met aangrenzende omheinde speeltuin, kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de eerste zonnestralen.

Vakantie vlakbij Avonturenpark Hellendoorn

Ook in de omgeving is van alles te doen zoals de dorpen Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen en Raalte met vele winkels, markten en horeca. Avonturenpark Hellendoorn, mountainbiken, een ritje met de huifkar of het treintje Bello, varen op de Regge, het Bakkerij- en IJsmuseum, het wandelnetwerk en de fietsknooppunten. Ideaal voor gezinnen met kinderen, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Zoek & Boek

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.